Voeten verdienen uw aandacht!
U ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon. Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt?

Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen te voorkomen. Ik kan u daarbij helpen. Maar ook als u geen voetklachten heeft is voetverzorging belangrijk. We lopen dagelijks wat af met onze onderdanen, maar besteden nauwelijks tijd aan goede voetverzorging

Voor wie?

Of u nu man of vrouw bent jong of oud wel of niet sport, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Want realiseert u zich weleens dat uw gehele gewicht op uw voeten terecht komt? Wanneer uw voeten pijnlijk zijn, dan kan het zijn, dat door een onbewuste verandering van de houding nek- rug- heupen of knieklachten kunnen ontstaan. Een regelmatige behandeling voorkomt ongemakken.

Wat doet een pedicure?

Een volledige behandeling begint met het desinfectereren van de voeten, daarna volgt het onderzoeken van de huid en de nagels, verder het op de juiste manier knippen en verzorgen van de nagels, het weghalen van eelt en het behandelen van likdoorns alsmede het verzorgen van schimmelnagels en ingroeiende nagels. Als de conditie van de voet het toelaat wordt de behandeling afgerond met een korte voetmassage.

Onze voeten moeten een levenlang mee.